Συναυλία στην κατεχόμενη Κερύνεια με τη συμμετοχή Γερμανών μουσικών

Σε αμφιθέατρο της κατεχόμενης Κερύνειας πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία των Winds of Rotary με συμμετοχές από το ψευδοκράτος, τη Γερμανία και διάφορες περιοχές του κόσμου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ γράφουν σήμερα ότι ο «δήμος» Κερύνειας ανακοίνωσε ότι η συναυλία, σε παραγωγή του Τουρκοκύπριου μουσικού Τουργκάι Χιλμί, πραγματοποιήθηκε δήθεν στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ της κατεχόμενης Κερύνειας και της επαρχίας Georgensgmünd της Γερμανίας.

Στη συναυλία συμμετείχαν Τουρκοκύπριοι και Γερμανοί μουσικοί και τραγουδιστές της χορωδίας Vox Africa.

v28_1690789616

Ο Ben Schwarz, Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Roth της Γερμανίας, φέρεται να δήλωσε ότι ήταν ευτυχής που συμμετείχε στη διοργάνωση και ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη Τουργκάι Χιλμί για το έργο του ως καλλιτέχνης του γερμανικού κράτους και για τους πολιτιστικούς δεσμούς που δημιούργησε μεταξύ των κατεχομένων και της Γερμανίας.

v29_1690789641

Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

300

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»
Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα