Νέα επίθεση ΑΚΕΛ για την ακρίβεια-«Δεν ακούει την κοινωνία ο Νίκος Χριστοδουλίδης»

Νέα επίθεση εξαπέλυσε κατά της Κυβέρνησης το ΑΚΕΛ, στον απόηχο της απόφασης για τερματισμό των μέτρων στήριξης στα καύσιμα και τη συνέχισή τους μόνο για τις ευάλωτες ομάδες στον ηλεκτρισμό. Κάνει λόγο για αδυσώπητη πραγματικότητα και ζητά να συνεχιστούν τα μέτρα και να εκπονηθεί άμεσα συνολικό πλάνο αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης, «τελικά, «δεν ακούει την κοινωνία» ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας για τον τερματισμό των μέτρων στο ρεύμα και τα καύσιμα, αλλά δεν αναθεωρεί την απόφασή του και ούτε επεξεργάζεται εναλλακτικά μέτρα».

«Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την απόφαση της κυβέρνησης. Και τα δημόσια οικονομικά έχουν τις δυνατότητες και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέτρεπε την συνέχιση των μέτρων», τόνισε το ΑΚΕΛ.

«Η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη: την ώρα που τα κρατικά ταμεία, οι τράπεζες και οι εταιρίες ενέργειας συσσωρεύουν απροσδόκητα έσοδα και υπερκέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων, ο λαός καλείται από την κυβέρνηση να σφίξει το ζωνάρι. Πώς όμως θα αντέξουν τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα καύσιμα αλλά και συνολικά το κόστος ζωής;», διερωτήθηκε το κόμμα της Αριστεράς.

«Το ΑΚΕΛ ζητά εκ νέου να συνεχιστούν τα μέτρα και άμεσα να εκπονηθεί συνολικό πλάνο αντιμετώπισης της ακρίβειας και του κόστους ζωής στον τόπο μας», κατέληξε η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε αποτροπή επίθεσης κατά Ισραηλινών και Εβραίων στην Κύπρο η Μοσάντ
Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα-Πήγε για λιποαναρρόφηση και έφυγε με παραμορφωμένες γάμπες
Σφοδρές μάχες την νότια Γάζας, φόβοι για τους αμάχους κοντά στη Χαν Γιουνίς
Στα €6,75 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Σε κοινή συνισταμένη ΕΔΕΚ και ΑΚΕΛ για Πάφο στις Δημοτικές Εκλογές-Οι ανακοινώσεις Σιζόπουλου
Διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Πολεμιδιών ο Ανδρέας Θεοδώρου
Οδηγοί που έτρεχαν, μεθυσμένοι και με το κινητό στο χέρι-500 καταγγελίες από την Αστυνομία
Σε εγρήγορση η ΚΔ για μέτρα ασφαλείας ενόψει εορτών-Περισσότερη αστυνόμευση στους χώρους υψηλού κινδύνου
Πήγαινε σε καταστήματα και έφευγε χωρίς να πληρώσει-Συνελήφθη 41χρονος
Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη