Επτά συλλήψεις κατασκόπων της Μοσάντ από την ΜΙΤ

Επτά ειδικά εκπαιδευμένους κατασκόπους που παρακολουθούσαν ξένους που ζούσαν στην Τουρκία συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές έπειτα από ειδική επιχείρηση της ΜΙΤ, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι λεπτομέρειες της επιχείρησης μοιάζουν με «κινηματογραφικό σενάριο». «Αυτοί οι άνθρωποι στόχευαν αλλοδαπούς με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή που ζούσαν στην Τουρκία. Τους παρακολουθούσαν. Άνοιγαν ψεύτικους ιστότοπους και επέτρεπαν στους στόχους να έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και να διεισδύουν στα κινητά τους τηλέφωνα», αναφέρεται σε ρεπορτάζ τουρκικού καναλιού, επικαλούμενο πηγές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «η κορυφαία ομάδα – φάντασμα εργάζεται υπό 9 ισραηλινούς αξιωματικούς πληροφοριών της Μοσάντ. Ξεκινούν στην Τουρκία με 5 διαφορετικές ειδικές εκπαιδεύσεις, μετά τους στέλνουν στο εξωτερικό, τους στέλνουν στην Ινδονησία, πηγαίνουν σε άλλες χώρες». 

Αναφέρεται ακόμη ότι η ΜΙΤ τους ακολούθησε βήμα-βήμα και τελικά τους συνέλαβε «όπως ακριβώς στις κινηματογραφικές ταινίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δεύτερο blackout στη Γαλλική Ριβιέρα-Έρευνες των Αρχών για δολιοφθορά
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Ουκρανία και Ρωσία αντάλλαξαν τους τελευταίους 303 αιχμαλώτους (pics)
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Επενδυτής κρυπτονομισμάτων κατηγορείται ότι απήγαγε και βασάνιζε άνδρα-Είχε βοηθό μια Ιταλίδα σταρλετ
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών