Παράνομη στροφή από τον 23χρονο που στοίχισε τη ζωή στον 35χρονο Μalek

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού, σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό, με θύμα τον 35χρονο Malek Tahwef, προχώρησε η Αστυνομία.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως ο 23χρονος οδηγούσε το όχημα του και επιχείρησε παράνομη δεξιά στροφή, με αποτέλεσμα να ανακόψει τον δρόμο του άτυχου 35χρονου.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «από τις εξετάσεις φαίνεται ο 23χρονος να επιχείρησε να κάνει στροφή δεξιά και το θύμα να προσπερνούσε τη δεδομένη στιγμή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του ο οδηγός του οχήματος και να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ο 35χρονος».

Προσθέτοντας ότι, συνελήφθη ο 23χρονος και στα πλαίσια αυτά γίνονται όλες οι κοινές εξετάσεις για να εξασφαλιστεί η μαρτυρία που χρειάζεται, ώστε να συμπληρωθεί ο ποινικός φάκελος.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέου υπέδειξε πως, «διερευνώνται τα πάντα αυτή τη στιγμή, η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού».

Υπενθυμίζεται πως το θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 5.20 το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 25 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον 35χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα. Γύρω στις 8.00 το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο, ο 35χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Σημειώνεται ότι, ο 23χρονος, οδηγός του οχήματος, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, καθώς επίσης και σε νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα.

Tα ακριβή αίτια του θύματος θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονος, Αλέξανδρος Κληρίδης, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι παρών στην νεκροτομή αναμένεται να βρίσκεται και ο Μάριος Ματσάκης, εκ μέρους της οικογένειας.

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο