Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος που τραυματίστηκε από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από την πτώση της γέφυρας στα Μποζαϊτικα της Πάτρας την προηγούμενη Κυριακή.

Ο 22χρονος Ρομά, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το tempo24.news.

Στους δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί της τραγωδίας, καθώς από την πτώση της γέφυρας σκοτώθηκε επίσης ένας 44χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν την Παρασκευή (28/7) άλλοι δύο από τους συλληφθέντες, για την κατάρρευση της γέφυρας. Η απολογία τους στον ανακριτή έγινε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της γέφυρας

Τα πρώτα λεπτά με την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα καταγράφηκαν σε βίντεο, που έφερε την Παρασκευή στο φως της δημοσιότητας το pelop.gr.

Τα δύο πρώτα οχήματα της ΕΜΑΚ έχουν ήδη φτάσει στο σημείο και οι διασώστες με χειρουργικές ερευνούν τα συντρίμμια της γέφυρας, τμήμα της οποίας κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο πρόσωπα και να τραυματιστούν δεκάδες πρόσωπα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / In

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Καίγονται σπίτια, εκκενώσει και απεγκλωβισμοί κατοίκων
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα χωρίς εκπτώσεις
Νεκρός ο επτάχρονος που αγνοούνταν κοντά στο Φαρμακονήσι
Βουβός πόνος στην κηδεία της 51χρονης που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της στην Ελλάδα
Σε εγρήγορση η Αθήνα για την υπογραφή τουρκολιβυκού μνημονίου για γεωολογική μελέτη
Τον μαχαίρωσαν, τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν τον σκύλο να τον δαγκώσει-Καταδικάστηκαν νεαροί στην Ελλάδα
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Χίο-Η φωτιά κατέβαινε στη θάλασσα
Εδώ θα κάνουν έρευνες Λιβύη και Τουρκία-Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων
Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε τέσσερις θαλάσσιες περιοχές