Oλοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ με τη βάση

«Η νέα ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού, γυρίζοντας σελίδα, επαναπροσεγγίζει τη βάση της με σκοπό να θωρακιστούν οι πολιτικές της Παράταξης και εγκαθιδρύει μια σχέση αλληλοτροφοδότησης με την κοινωνία των πολιτών», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «στα πλαίσια αυτά, και κάνοντας πράξη την προεκλογική της δέσμευση, έλαβαν χώρα σε όλη την Κύπρο συναντήσεις με Δημάρχους, Κοινοτάρχες, Προέδρους Τοπικών Επιτροπών, Μέλη Σχολικών Εφορειών, Δημοτικούς Συμβούλους, κοινωνικούς φορείς και οργανωμένα σύνολα. Επιπρόσθετα έγιναν συναντήσεις με τις επαρχιακές οργανώσεις του ΔΗΣΥ, της ΝΕΔΗΣΥ και της Φοιτητικής Παράταξης Πρωτοπορία, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, της ΓΟΔΗΣΥ, και της Οργάνωσης Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου».

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών έγινε εις βάθος πολιτική ενημέρωση και ανταλλάγηκαν απόψεις για το Κυπριακό και την οικονομία, καθώς και για σειρά ζητημάτων επικαιρότητας.

Όπως αναφέρεται, «σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων που χρήζουν αντιμετώπισης, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και διεθνώς, ο Δημοκρατικός Συναγερμός αφουγκράστηκε τις εισηγήσεις και τις ανησυχίες των παρευρισκομένων, εξάγοντας πολύτιμα συμπεράσματα. Κοινή απαίτηση όλων είναι όπως ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ως η μεγαλύτερη Παράταξη του τόπου, θα πρέπει να βγαίνει μπροστά, να εισηγείται και να τοποθετείται με ευθυκρισία, επιχειρήματα και επιστημονική τεκμηρίωση σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, όπως έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι σήμερα».

Παράλληλα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέρει πως, «μέσα από όλες τις συναντήσεις ήταν διάχυτος ο ενθουσιασμός, εμφανές το πείσμα και έκδηλη η αποφασιστικότητα όλων των στελεχών να στηρίξουν τη νέα ηγεσία, να δημιουργήσουν συνθήκες πραγματικής σύμπνοιας και ενότητας, αφήνοντας πίσω όσα μας χώρισαν στο πρόσφατο παρελθόν, με κυρίαρχο στόχο την πλήρη επανασυσπείρωση της Παράταξης. Στόχος, ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός με σοβαρό πολιτικό λόγο και απήχηση στην κοινωνία, τέτοια που να τον καθιστούν την κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου».

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα