Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος 12 ημερών-Έπεσε από τα χέρια των γονιών του σε πάρκινγκ

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται το βρέφος, μόλις 12 ημερών, το οποίο τραυματίστηκε την Παρασκευή, μετά από πτώση στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βρέφος φέρεται να έπεσε στο έδαφος την ώρα που ο ένας από τους δύο γονείς προσπαθούσε να το δώσει στον άλλο σε χώρο στάθμευσης. 

Το 12 ημερών βρέφος διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και νοσηλεύεται.

Το νεογέννητο φέρει τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σημαντικό, είπε ο κ. Νικολάου, όπως αναφέρουν οι γιατροί για να μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του νεογνού, είναι να περάσει το πρώτο εικοσιτετράωρο από την στιγμή που τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε για να διαφανεί η πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Οι γονείς, συμπλήρωσε, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Δειτε Επισης

Αντισυνταγματικός ο Νόμος για υποχρεωτική η τοποθέτηση χρονομέτρου σε κάμερες-«Θα επιφέρει πρόσθετες δαπάνες και χρεώσεις»
Αναζητεί δύο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Συμπλοκή και πετροπόλεμος στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε 18χρονος, ζημιές σε όχημα
Καταχωρήθηκε η ένσταση στην αίτηση για αναστολή της απόφασης για απόλυση Βαρωσιώτου
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι