Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος 12 ημερών-Έπεσε από τα χέρια των γονιών του σε πάρκινγκ

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται το βρέφος, μόλις 12 ημερών, το οποίο τραυματίστηκε την Παρασκευή, μετά από πτώση στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βρέφος φέρεται να έπεσε στο έδαφος την ώρα που ο ένας από τους δύο γονείς προσπαθούσε να το δώσει στον άλλο σε χώρο στάθμευσης. 

Το 12 ημερών βρέφος διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και νοσηλεύεται.

Το νεογέννητο φέρει τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σημαντικό, είπε ο κ. Νικολάου, όπως αναφέρουν οι γιατροί για να μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του νεογνού, είναι να περάσει το πρώτο εικοσιτετράωρο από την στιγμή που τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε για να διαφανεί η πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Οι γονείς, συμπλήρωσε, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Δειτε Επισης

Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024-Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για ανήλικους και νεαρούς μέχρι 24 ετών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία