Τα είπαν με Παπαναστασίου για καύσιμα από κατεχόμενα οι Πρατηριούχοι-Αναμένεται ολοκληρωμένος σχεδιασμός

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, σε ανακοίνωσή του μετά από συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργο Παπαναστασίου, στις 25/7/2023, αναφέρει ότι θέσεις του υπουργού είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αναμένει τον Σεπτέμβριο να παρουσιαστεί ολοκληρωμένος σχεδιασμός αντιμετώπισης του προβλήματος της παράνομης αγοράς καυσίμων από τα κατεχόμενα.

Σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι «έγινε μια εφ' όλης της ύλης εξέταση του θέματος, αναφορικά με την πολιτική, οικονομική και νομική διάσταση και εφαρμογή του κανονισμού της Πράσινης Γραμμής και ειδικότερα το νόμιμο εμπόριο μεταξύ κατεχομένων και ελεύθερων περιοχών», με τη συμμετοχή εκπροσώπων και από το Υπουργείο Εξωτερικών, την Νομική Υπηρεσία, τη Διευθύντρια του Τμήματος Τελωνείων και τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Εμπορίου.

«Τα συμπεράσματα και οι διαπιστώσεις από την συζήτηση, όπως επίσης και οι θέσεις του Υπουργού, είναι προς την σωστή κατεύθυνση και αναμένει ότι τον Σεπτέμβριο που θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση θα παρουσιαστεί ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός αντιμετώπισης του προβλήματος, της παράνομης αγοράς καυσίμων από τα κατεχόμενα», αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Πηγή: ΚYΠΕ

Δειτε Επισης

Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Ψάχνουν λύσεις για τους αγρότες και την έλλειψη νερού-Επί τάπητος το νομοσχέδιο για τα εξώδικα σε πολίτες
Καρότο και μαστίγιο Γεώργιου σε Τυχικό-Αντιφατικές ενέργειες για μνημόσυνο και διαμονή στην Αρχιεπισκοπή
Ένα στους δύο ΑμεΑ δεν λαμβάνουν επίδομα στην Κύπρο-«Η αναπηρία δεν συνεπάγεται με περιθωριοποίηση»
Συναντάται με την ΕΔΕΚ το ΔΗΚΟ για μια πρώτη κουβέντα-Ποιοι κάνουν σκέψεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως