ΒΙΝΤΕΟ: Έλιωσε το τροχόσπιτο που απανθρακώθηκε η γυναίκα η φωτιά-Προσπάθησε να τη σώσει ο σύζυγος της

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την παραλία Χοροστάσι του Αλμυρού Βόλου, όπου μία γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο τροχόσπιτό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Οι τελευταίες στιγμές του 45χρονου που κάηκε-Προσπάθησε να σώσει τα ζώα του, χωρίστηκε με τον αδελφό του

Από το τροχόσπιτο δεν έχει μείνει κυριολεκτικά τίποτα. Η φωτιά έλιωσε τα σίδερα και το μετέτρεψε σε μια άμορφη μάζα που ακόμη καπνίζει.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το τροχόσπιτο βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα, ενώ η φωτιά κινούνταν προς την περιοχή. Ο άνδρας της άτυχης γυναίκας προσπάθησε να πάρει το αυτοκίνητο και να μεταφέρει τη γυναίκα του, που είχε κινητικά προβλήματα, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σε κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε εισπνεύσει καπνό.

Ο άντρας είναι καλά στην υγεία του, ενώ μαζί του βρισκόταν ακόμη ένας άντρας, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή που βρέθηκε απανθρακωμένη η άτυχη γυναίκα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα, καθώς ήταν υπέρβαρη, ενώ το τροχόσπιτο ήταν στην παραλία, σε σημείο όπου υπήρχαν χόρτα γύρω γύρω.

Ο άνδρας, αντί να πάρει την άτυχη γυναίκα και να φύγουν όταν είδε τη φωτιά, προσπάθησε να τη σβήσει. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε, πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο πήρε φωτιά.

Δήμαρχος Αλμυρού: «Τους ειδοποίησα να φύγουν»

Ο Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, δήμαρχος Αλμυρού, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είπε πως επικοινώνησε με τον άνδρα, με στόχο να πείσει αυτόν και τη γυναίκα να αφήσουν το τροχόσπιτο και να φύγουν για να σωθούν.

Μάλιστα, αναφέρει πως μετέβη στο σημείο με τους πυροσβέστες και είδε τον άνδρα να κάθεται στην παραλία στενοχωρημένος, με τον ίδιο να τους λέει πως μάλλον η γυναίκα κάηκε, κάτι που, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο ήρωα Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο