ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε η δημοσιογράφος που είδε την πτώση του καναντέρ-«Δεν πιστεύαμε»

Μάρτυρες της τραγωδίας στην Κάρυστο έγιναν τα μέλη του συνεργείου της ΕΡΤ που κατέγραψε την πτώση του μοιραίου καναντέρ.

Η δημοσιογράφος Ελένη Μπουγά μίλησε στη δημόσια τηλεόραση για τις στιγμές που έζησε, καθώς βρισκόταν στην ακριβώς απέναντι πλαγιά και κατέγραφε με τη βοήθεια του οπερατέρ, τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Όπως είπε, λίγο πριν τη συντριβή, στην περιοχή είχαν κοπάσει οι άνεμοι και υπήρχαν μόνο λίγες, διάσπαρτες εστίες. Τότε, ο καμεραμάν “τραβούσε” πλάνα από την περιοχή.

“Θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματα του συνεργείου με το οποίο είμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς. Τον ηχολήπτη Κώστα Αδάμ και τον οπερατέρ, Γιώργο Αγνίδη” είπε αρχικά η ρεπόρτερ.

“Ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Ηταν μία στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι” πρόσθεσε η Ελένη Μπουγά η οποία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να μείνει ψύχραιμη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη για τη συγκίνησή της, με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ να αναφέρει ότι είναι λογική η αντίδρασή της σε ένα τόσο θλιβερό γεγονός.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Έρχεται από την εξωτερική για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Πυρά κατά των συμφωνηθέντων για κοινό υποψήφιο
Βαφτίζουν Airbnb πρώτες κατοικίες και επωφελούνται του ΦΠΑ-Αυξάνονται τα καταλύματα, γεμίζει η βαλίτσα των προβλημάτων
Άργησε να κυλήσει το νερό στον μύλο και δεν αποκλείονται αποκοπές-Μεγάλο crash test η ζήτηση του καλοκαιριού
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό