Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Γέφυρα της Κριμαίας

Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με τη Χερσόνησο της Κριμαίας, που είχε έχει προσωρινά διακοπεί, όπως ανέφερε σήμερα το επίσημο κανάλι Telegram. Ο λόγος για τη διακοπή της κίνησης των οχημάτων δεν αναφέρθηκε.

«Οι αρχές ζήτησαν να παραμείνουν ήρεμοι, από όσους βρίσκονταν στη γέφυρα και στην περιοχή της επιθεώρησης των οχημάτων, αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφάλειας», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι αρχές.

Εκρήξεις που έγιναν στη Γέφυρα της Κριμαίας τη Δευτέρα, είχαν ως συνέπεια το θάνατο δύο αμάχων, ενώ τμήμα του οδοστρώματος τέθηκε εκτός λειτουργίας. Η ίδια γέφυρα, είχε επιστρέψει στην κανονική λειτουργία της, μετά τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί από μία παρόμοια επίθεση που είχε δεχτεί τον Οκτώβριο.

Πάντως, ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ δήλωσε ότι η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί κατά υποδομών στη Χερσόνησο της Κριμαίας με τη χρήση drone.Ο ίδιος, είπε ότι η επίθεση είχε ως στόχο υποδομή στην περιοχή του Κρασνοβαρντίσκι, κοντά στο κέντρο της χερσονήσου, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Μέλη των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανές συνέπειες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δειτε Επισης

Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων
Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα