Συνελήφθη η μητέρα της δεκάχρονης που ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα-Ήταν σε κατάσταση μέθης

Χειροπέδες στη μητέρα της δεκάχρονης, που ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα έπαυλης στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων, πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο, η οποία φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην Κύπρο για διακοπές με τη μητέρα της η άτυχη δεκάχρονη που εντοπίστηκε νεκρή στην πισίνα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικόλαου, η 42χρονη συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατά την ώρα της τραγωδίας φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

Αυτή τη στιγμή, η 42χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καθώς υπέστη σοκ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης, καθώς επίσης και για γυναικοκτονία, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της δεκάχρονης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως περί η ώρα 16:10 το απόγευμα της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν ο Βοηθός Υπεύθυνος και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ο υπεύθυνος υπαίθρου και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας. Από την πισίνα ανασύρθηκε νεκρή, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μια 10χρονη.

«Η 10χρονη» είπε ο κ. Νικολάου, «βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με τη μητέρα της» στην εν λόγω ενοικιαζόμενη έπαυλη. Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένονται μέλη της ΥΠΕΓΕ καθώς και ο επί καθήκοντι ιατροδικαστής για αυτοψία και περαιτέρω εξετάσεις.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο