Θρήνος για τον άτυχο Malek-Διερευνά τα αίτια της τραγωδίας η Αστυνομία

Θρήνο σκόρπισε ο θάνατος του 35χρονου Malek, τα όνειρα του οποίου έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο, έπειτα από τη θανατηφόρα σύγκρουση, που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια της νέας τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο 23χρονος οδηγός που έκοψε την πορεία του άτυχου μοτοσικλετιστή

Το νήμα της ζωής του 35χρονου Malek Tahouf κόπηκε ξαφνικά, έπειτα από σύγκρουση που είχε με το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος, το απόγευμα του Σαββάτου. Αυτή τη στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο 35χρονος είχε αγάπη για τις μοτοσικλέτες και τελικά έμελλε να φύγει από τη ζωή, καβάλα στη μοτοσικλέτα του. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξανδρος Κληρίδης, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι παρών στην νεκροτομή αναμένεται να βρίσκεται και ο Μάριος Ματσάκης, εκ μέρους της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως η νέα τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 5.20 χθες το απόγευμα, στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 25 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον 35χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα. Γύρω στις 8.00 το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο, ο 35χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης τον 23χρονο οδηγό του οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε ο 35χρονος Tahwef, καθώς επίσης και σε νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο 23χρονος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Τεχνοκρατικός ο ρόλος της ΕΕ στη Γενεύη-«Ενεργός παρούσα» ζητά να είναι ο Γεραπετρίτης
Κατά της κατάργησης ελέγχου για αποπαγοποίησης θέσεων στο Δημόσιο ο ΔΗΣΥ
Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά 21χρονου που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βλέπει ανθρώπινο χέρι πίσω από τις μαζικές πυρκαγιές η Πυροσβεστική-Σε ισχύ τα μέτρα επιτήρησης
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου για την άτυπη συνάντηση της Γενεύης-Αναφορές σε δύο κράτη
Σφοδρή επίθεση συντεχνειών ΑΗΚ σε Υπουργείο Ενέργειας και ΡΑΕΚ-«Οδηγούμαστε με ακρίβεια σε black out»
Σε εξέλιξη η πρώτη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου επί ελβετικού εδάφους
Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ-Στους 40 οι νεκροί, τεράστιες οι καταστροφές
Νέα ποινή φυλάκισης στον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας Σαακασβίλι