Συνελήφθη ο 23χρονος οδηγός που έκοψε την πορεία του άτυχου μοτοσικλετιστή

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 35χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Malek Tahwef, από τη Συρία, κάτοικο Κύπρου. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το δυστύχημα, τα μέλη της Αστυνομίας είχαν υποβάλει σε έλεγχο αλκοόλης τον 23χρονο οδηγό του οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε ο 35χρονος Tahwef, καθώς επίσης και σε νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο 23χρονος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.20 χθες το απόγευμα, στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 25 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον 35χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα. Γύρω στις 8.00 το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο, ο 35χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων