Συνελήφθη 21χρονος για τα μαχαιρώματα στη Λευκωσία, εξακολουθεί να καταζητείται ο 41χρονος

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία, αναφορικά με την επίθεση με μαχαίρι, σε βάρος 25χρονου. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να καταζητείται ο 41χρονος Saddam Qunbus, με την Αστυνομία να ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Πέμπτης, 30 Ιουνίου, 2023, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν εναντίον άντρα ηλικίας 25 ετών, ενώ αυτός βρισκόταν σε υποστατικό στη Λευκωσία. Κατά την επίθεση, ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 25χρονο.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα, κοντά στην αριστερή του μασχάλη, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, πιθανόν να φέρει και επιφανειακό τραύμα στον αριστερό πνεύμονα. Αυτός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας να είναι εκτός κινδύνου.

Για την υπόθεση εξακολουθεί να καταζητείται ο 41χρονος Saddam Qunbus, από τη Συρία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία. Ο 41χρονος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Επίθεσης, Πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, Οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, Μαχαιροφορίας, και Συμπλοκής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 15 νεκροί σε τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις του ISIS κατά στρατιωτικών θέσεων στη Συρία
Προειδοποιεί ο ΟΗΕ-«Μια ισραηλινή εισβολή στη Ράφα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφαγή αμάχων»
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boieng-Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη
Έμειναν με άδειες τις τσέπες το Πάσχα χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι-«Τελικά τα €100 έγιναν €50 διότι τα μοίρασαν»
Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του