Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που εντοπίστηκε νεκρός στον Εναέριο-Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Σε 29χρονο Ινδό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Εναερίου Λεμεσού, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕ Λεμεσού, από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως η σορός ανήκει σε 29χρονο Ινδό που διέμενε στη Λεμεσό και βρισκόταν παράνομα στο νησί από τις 16 Ιανουαρίου 2023.

Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει, εν αναμονή της νενομισμένης νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος έφερε ρούχα και υποδήματα, ενώ από την επιθεώρηση της σορού από μέλη της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις, που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από μέλη του ΤΑΕ και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»
Παραδοχή Χαρτσιώτη για έξαρση εγκληματικότητας-«Εγκλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, πρέπει να αξιολογηθούν»
Προειδοποιεί ο Δήμος Λεμεσού-Επιτήδειοι καλούν πολίτες και παριστάνουν υπαλλήλους του
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος (pics)