Εκφράζει δυσαρέσκεια για τις εξελίξεις στο Βαρώσι ο Σίμος Ιωάννου-Ζητά κινητοποίηση Κυβέρνησης και κομμάτων

Δυσάρεστη εξέλιξη η σημερινή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου σημειώνοντας ότι δεν ξέρουμε αν όντως επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί του επιχειρηματία στην τ/κ εφημερίδα ότι αγόρασε τέταρτο ξενοδοχείο στην περιφραγμένη περιοχή και τόσα διαμερίσματα.

Όμως, συνέχισε, το πολιτικό αδιέξοδο και η παρατεταμένη απουσία συνομιλιών τόσα χρόνια είναι εις βάρος μας και μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα και πιο τραγικά για την υπόθεση της Αμμοχώστου και γενικά του Κυπριακού.

Η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης και των κομμάτων, αλλά κυρίως της κυβέρνησης – είπε – είναι να εντείνει τις προσπάθειες προς ΕΕ και τις ΗΠΑ, ώστε οι πιέσεις προς την Τουρκία να είναι τέτοιες για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες. «Διότι αν δεν έχει συνομιλίες και δεν υπάρχει φως στο τούνελ, τότε, αυτές οι πωλήσεις θα συνεχιστούν, τα ξενοδοχεία στο τέλος θα λειτουργήσουν σε 2-3 χρόνια». Ξέρουμε ότι αυτή η ιστοσελίδα που έχει ανακοινωθεί λειτουργεί ήδη και κρατήσεις γίνονται, δήλωσε ο κ. Ιωάννου επαναλαμβάνοντας ότι τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά.

Θέλω να τονίσω γι’ ακόμη μια φορά, συνέχισε, ότι την κύρια ευθύνη δεν φέρουν μόνο αυτοί που πωλούν τις περιουσίες τους, αλλά «τη φέρουν κι άλλοι. Κι αυτό το πράγμα πρέπει επιτελούς να επιλυθεί για να μην αναγκάζονται αυτοί οι άνθρωποι να προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις, οι οποίες πολιτικά σίγουρα δεν είναι σωστές».

Δειτε Επισης

Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος