Πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξε στο νοσοκομείο τροχονόμος

Σε επεισόδιο που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου τραυματίστηκε 37χρονος τροχονόμος του Δήμου Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 18:30 της Δευτέρας  δύο πρόσωπα, ένας 37χρονος τροχονόμος και ένας πολίτης 54 ετών, υπέβαλαν καταγγελίες στην Αστυνομία, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο, ότι του επιτέθηκε και χτύπησε.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, όπως αναφέρει η Αστυνομία, φαίνεται ότι ο τροχονόμος συζητούσε με κάποιο τρίτο πρόσωπο αναφορικά με κάποιου είδους παρανομία που είχε διαπράξει και ο 54χρονος φέρεται να επενέβη και οι δύο να λογομάχησαν.

Ο 37χρονος τροχονόμος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τον 54χρονο πολίτη, ενώ ο 54χρονος ανέφερε στην καταγγελία του στην Αστυνομία ότι αυτός δέχτηκε πρώτος επίθεση από τον τροχονόμο.

Ο τροχονόμος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πραγματική σωματική βλάβη και συγκεκριμένα εκδορές.

Ο 54χρονος δεν επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Πάφου.

Και από τους δύο λήφθηκαν γραπτές καταθέσεις, είπε ο κ. Νικολάου, σημειώνοντας πως καταθέσεις θα ληφθούν και από ανεξάρτητους μάρτυρες ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Δειτε Επισης

Πανέτοιμος για όλα τα σενάρια δήλωσε ο ΠτΔ για την συνάντηση στη Γενεύη-«Έχουμε στόχους»
Τραγωδία... Ανήλικος κατέληξε στο κενό από πύργο στη Λεμεσό-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Χάθηκαν τα ίχνη του 21χρονου Πέτρου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Προειδοποιήσεις Τραμπ σε Πούτιν για «καταστροφικές» κυρώσεις εάν αποτύχουν οι συνομιλίες για εκεχειρία στην Ουκρανία
Ανακοίνωσε τη μείωση του ΦΠΑ στη τιμή του ρεύματος στο διάγγελμά του ο Πρόεδρος-Κατεβαίνει κατά 10%
Οικονομία, μεταναστευτικό και κοινωνική πολιτική προτάσσει στα επιτεύγματα του ο ΠτΔ-Ο απολογισμός δύο χρόνων
Ο απολογισμός του Προέδρου-Οι στόχοι της Γενεύης και οι απαντήσεις για φωτοβολταϊκά-φορολογική μεταρρύθμιση
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση σε Εισαγγελέα-«Είναι κάποιες φορές που θέλω να τον λυπηθώ»
Στις 32 οι καταγγελίες οδηγών μετά από ελέγχους της Αστυνομίας σε φορτηγά και ημιφορτηγά
Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη-Τι κατέγραψε θερμική κάμερα 3 ώρες μετά τη σύγκρουση