Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λάρνακα λόγω βλάβης-Διακοπή και στον Σαϊττά από καμένα καλώδια

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές στο κέντρο της Λάρνακας λόγω βλάβης, με τα συνεργεία της ΑΗΚ να βρίσκονται επί ποδός.

Πρόκειται για βλάβη μεσαίας τάσης, όπως ανέφερε μιλώντας στον REPORTER, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου και συνεργεία βρίσκονται επί ποδός ώστε να εντοπίσουν το σημείο για επαναφορά της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που έχουν επηρεαστεί.

ena

Την ίδια ώρα, τα συνεργεία της Αρχής εργάζονται για επιδιόρθωση της βλάβης που προκλήθηκε σε καλώδια από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του Σαΐττά. «Καμένα κλαδιά δένδρων έπεσαν σε καλώδια της ΑΗΚ και προχωρήσαμε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης μέχρι την αποκατάστασή τους» εξήγησε η κα Παπαδοπούλου.

dyooo

Δειτε Επισης

Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»
Παραδοχή Χαρτσιώτη για έξαρση εγκληματικότητας-«Εγκλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, πρέπει να αξιολογηθούν»
Προειδοποιεί ο Δήμος Λεμεσού-Επιτήδειοι καλούν πολίτες και παριστάνουν υπαλλήλους του
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος (pics)