Τέλος οι αιτήσεις για επιχορηγούμενες διακοπές στα ορεινά-Εξαντλήθηκε το κονδύλι

Την εξάντληση του διαθέσιμου ποσού, ύψους €937.000, που έχει εγκριθεί για τη λειτουργία του Σχεδίου επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων σε ξενοδοχεία των ορεινών θέρετρων και περιοχής Πύργου Τιλλιρίας τη θερινή περίοδο 2023, "λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και κατ’ επέκταση του μεγάλου αριθμού αιτήσεων, που έχουν υποβληθεί για συμμετοχή στο Σχέδιο", ανακοίνωσαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρουν ότι από τις 28/6/23 που έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, έχουν υποβληθεί πέραν των 2.000 αιτήσεων και ως εκ τούτου, από σήμερα 13/07/2023, δεν θα παραλαμβάνονται νέες δηλώσεις συμμετοχής στο Σχέδιο.

Προσθέτουν ότι όσοι δικαιούχοι έχουν εγκριθεί, θα ενημερωθούν σχετικά από το ταξιδιωτικό γραφείο Travelhouse εγκαίρως για τις λεπτομέρειες της κράτησης τους.

Αναφέρουν επίσης ότι στο παρόν στάδιο ενημερώνονται όσοι δικαιούχοι έχουν εγκριθεί για την περίοδο Ιουλίου. 

Σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Σχέδιο θα λειτουργήσει για την περίοδο από 16.7.2023 μέχρι 29.9.2023 για τα ορεινά θέρετρα και τα ξενοδοχεία της περιοχής Πύργου Τιλλιρίας και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθόσον αφορά τη συμμετοχή στο Σχέδιο και την επιλογή ξενοδοχείου προτίμησης.

Δειτε Επισης

Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης