Για τρίτη συνεχόμενη νύχτα επιδρομές της Ρωσίας στο Κίεβο

Συστοιχίες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας άνοιξαν πυρ για να καταρρίψουν ρωσικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι σε προάστια του Κιέβου και στην περιφέρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας, έκανε γνωστό ο ουκρανικός στρατός, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη αεροπορικές επιδρομές για τρίτη συνεχόμενη νύχτα.

Συντρίμμια UAVs που καταρρίφθηκαν κατέπεσαν σε τρεις συνοικίες και οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπάρχουν θύματα και την έκταση των ζημιών, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η μια από αυτές είναι η Σολομιάνσκι.

Κατά τις ακόμη προκαταρκτικές πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον δυο τραυματίες.

Ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ανέφερε πως συντρίμμια προκάλεσαν ζημιές σε όροφο πολυκατοικίας στη Νταρνίτσκι, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους.

Εκρήξεις ακούστηκαν και σε άλλες περιφέρειες της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων της Μικολάιφ (νότια), της Χμελνίτσκι (δυτικά) και της Ζαπορίζια (νοτιοανατολικά), πάντα σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό.

Χθες Τετάρτη, η ουκρανική πολεμική αεροπορία έκανε λόγο περί κατάρριψης των 11 από τα 15 ρωσικά UAVs που κατευθύνονταν στο Κίεβο. Προχθές Τρίτη, διαβεβαίωνε πως καταρρίφθηκαν 26 από 28 ρωσικά UAVs.

Πηγή: ΑΠE

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ο Τραμπ κρατά αποστάσεις από το σχέδιο Στάρμερ για την Παλαιστίνη-«Δεν το συζητήσαμε καν»
Ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε απουσίες παιδιών ο Πρόεδρος-«Πρακτικά ανέφικτη η ρύθμιση»
Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Συνελήφθη μητέρα για παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα-Πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρης της
Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ