Καταγγέλθηκαν δεκάδες παραβάσεις κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στη Λεμεσό

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησαν σήμερα μεταξύ των ωρών 6π.μ.-5μ.μ., μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και της ομάδας «Ζ» στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και την πάταξη της οχληρίας.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 71 παραβάσεις τροχαίας, ενώ για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν 14 αυτοκίνητα και πέντε μοτοσικλέτες.

Η Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με στόχο τη μείωση των οδικών συγκρούσεων, των τραυματισμών, της απώλειας ζωών στο οδικό δίκτυο και της αύξησης της ασφάλειας κατά τις διακινήσεις των πολιτών στους δρόμους, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Δίκη εντός δίκης για υπόθεση Γερμανίδας που κατηγορείται για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Συνελήφθη πρόσωπο στην Κύπρο μετά από παγκόσμια επιχείρηση για κλείσιμο ιστοσελίδας παιδικής πορνογραφίας στο dark web
Μετά τις έντονες επικρίσεις διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς των ΥΚΕ στην υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών
Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λευκωσία (pic)
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)
Εσπευσμένα στην Κύπρο και τις Κεντρικές η CPT, έσπασε το μοτίβο από το 1992-Από «ακτινογραφία» οι συνθήκες