Αναβολή στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του Πολυκάρπου-Παραμένει υπό κράτηση ο κατηγορούμενος

Αναβολή ζήτησε η υπεράσπιση στην υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης με κατηγορούμενο 45χρονο.

Ως εκ τούτου το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας για σκοπούς ακρόασης την 20η και 22α Σεπτεμβρίου του 2023 στις 09:30. Ακολούθως το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 58χρονου Ιωάννη Πολυκάρπου, στην Πάφο, απάντησε μη παραδοχή στη βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει, αυτή του φόνου εκ προμελέτης. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος απάντησε μη παραδοχή στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, που αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο Πολυκάρπου τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που σύμφωνα με την κατηγορία, οδηγούσε ο 45χρονος. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα