Στο κελί οι δύο για τα 16 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο Πάφου

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για υπόθεση παράνομης κατοχής 16 κιλών κάνναβης. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών (κάνναβης) έγινε χθες Κυριακή στην Πάφο, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να εξετάσει ποιοι ήταν οι παραλήπτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν την Κυριακή 16 κιλά κάνναβης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 55 και 38 ετών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις ταξιδιωτικές αποσκευές των προσώπων αυτών, τα οποία αφίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενα από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους εντοπίστηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 16 κιλών και 287 γραμμαρίων περίπου.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»