Στο λιμανάκι της Πάφου κρουαζιερόπλοιο με 600 περίπου επιβάτες

Κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας στις 8 στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου το κρουαζιερόπλοιο υπό την επωνυμία Silver Spirit υπό σημαία Μπαχάμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κρουαζιερόπλοιο που αφίχθη από τη Ρόδο μεταφέρει 410 μέλη πληρώματος και 570 επιβάτες, όπως Αμερικανούς, Βρετανούς, Αυστραλούς, Τούρκους, Ισραηλίτες και άλλους.

Μεγάλος αριθμός επιβατών του κρουαζιερόπλοιου πέρασαν την μέρα τους στην Πάφο επισκεπτόμενοι αρχαιολογικούς χώρους, μονές και άλλα σημεία ενδιαφέροντος κυρίως στην επαρχία.

Το σκάφος αναμένεται να αναχωρήσει γύρω 17:00 για το Ισραήλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου