Συνελήφθη ένα άτομο για το επεισόδιο σε παραλία στην Αγία Νάπα, καταζητείται άλλο ένα

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών, σε σχέση με το επεισόδιο με κουκουλοφόρους, που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι το περασμένο Σάββατο, σε παραλία στην Αγία Νάπα, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, πέρασε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ενώ για την υπόθεση καταζητείται άλλο ένα άτομο.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως, γύρω στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη παραλία στην Αγία Νάπα. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα που έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο φέρονται να άρπαξαν από την ξαπλώστρα όπου βρισκόταν άνδρα ηλικίας 35 ετών και  να τον μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».

Ο κ. Ανδρέου χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή την υπόθεση», είπε ότι "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό» και σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που απασχολεί την Αστυνομία».

Σίγουρα, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, «δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, εμείς προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους δράστες γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε το μήνυμα ότι καμιά τέτοια ενέργεια γίνεται ανεκτή και πως η Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου».

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας