Συνελήφθη ένα άτομο για το επεισόδιο σε παραλία στην Αγία Νάπα, καταζητείται άλλο ένα

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών, σε σχέση με το επεισόδιο με κουκουλοφόρους, που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι το περασμένο Σάββατο, σε παραλία στην Αγία Νάπα, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, πέρασε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ενώ για την υπόθεση καταζητείται άλλο ένα άτομο.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως, γύρω στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη παραλία στην Αγία Νάπα. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα που έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο φέρονται να άρπαξαν από την ξαπλώστρα όπου βρισκόταν άνδρα ηλικίας 35 ετών και  να τον μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».

Ο κ. Ανδρέου χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή την υπόθεση», είπε ότι "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό» και σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που απασχολεί την Αστυνομία».

Σίγουρα, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, «δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, εμείς προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους δράστες γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε το μήνυμα ότι καμιά τέτοια ενέργεια γίνεται ανεκτή και πως η Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου».

Δειτε Επισης

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας