Τραγωδία στην Πέτρα του Ρωμιού-Ανασύρθηκε νεκρός 29χρονος από τη θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, στην Πάφο, καθώς ένας 29χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος και η νεαρή κοπέλα πήγαν για κολύμπι στη Πέτρα του Ρωμιού, ενώ όπως ανέφερε η νεαρή κοπέλα, σε κάποια στιγμή λόγω των δυνατών κυμάτων, ο 29χρονος παρασύρθηκε και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, ο άτυχος 29χρονος ανασύρθηκε στη στεριά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάφο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 29χρονου, θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον Ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου φυσικού θανάτου.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου έξω από εκκλησία-Ο ένας ανήλικος
Ομάδα δεκαπέντε ατόμων επιτέθηκε σε 16χρονο με ρόπαλα και τον ξυλοφόρτωσε
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 450 γραμμάρια κάνναβης-Συνελήφθη 24χρονος (pics)
Χειροπέδες σε άλλους έξι για την άγρια συμπλοκή 200 ατόμων έξω από αρτοποιείο-Οι πέντε ανήλικοι