Τραγωδία στην Πέτρα του Ρωμιού-Ανασύρθηκε νεκρός 29χρονος από τη θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, στην Πάφο, καθώς ένας 29χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος και η νεαρή κοπέλα πήγαν για κολύμπι στη Πέτρα του Ρωμιού, ενώ όπως ανέφερε η νεαρή κοπέλα, σε κάποια στιγμή λόγω των δυνατών κυμάτων, ο 29χρονος παρασύρθηκε και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, ο άτυχος 29χρονος ανασύρθηκε στη στεριά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάφο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 29χρονου, θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον Ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου φυσικού θανάτου.

Δειτε Επισης

Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024-Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για ανήλικους και νεαρούς μέχρι 24 ετών
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία