Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Αύριο Σάββατο, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των πλαστικών αναδιπλούμενων πασσάλων στις ζωγραφιστές νησίδες των εξόδων/εισόδων του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, από την έξοδο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, την περίοδο 22 Ιουνίου μέχρι 13 Ιουλίου 2023, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 8:30 - 15:00,θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Ριζοελιάς, από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού μέχρι και τον κόμβο Αθηένου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας, σε απόσταση περίπου 1,5χλμ. περίπου κάθε φορά και στις δύο κατευθύνσεις.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό,  από την έξοδο Γεροσκήπου – Κονιά μέχρι την έξοδο Αγίας Βαρβάρας θα είναι κλειστός και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας λόγω ελέγχου επιπεδότητας και βελτιωτικών εργασιών του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Κινύρα και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γεροσκήπου, στη συνέχεια στον παλαιό δρόμο Πάφο - Λεμεσού και έπειτα στο δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Παναγιάς.

Δειτε Επισης

Οι Δημοκρατικοί τρολάρουν τον Τραμπ-Είχε δωρίσει μαζί με την Ιβάνκα 8.000 δολάρια στην Κάμαλα Χάρις
Για προσπάθειες Κύπρου για Γάζα,για Ουκρανία και επέτειο εισβολής μίλησε ο Κόμπος στο ΣΕΥ
Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο δράσης του ΟΚΥπΥ για έκθεση ατόμων σε χημικούς παράγοντες μετά το ατύχημα στην πισίνα
Η Πελόζι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις-«Είμαι σίγουρη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη στις προεδρικές εκλογές»
Βρυξέλλες και όχι Βουδαπέστη η επόμενη άτυπη σύνοδος ΥΠΕΞ της ΕΕ ανακοίνωσε ο Μπορέλ
Μακρόν: Εκτιμώ το θάρρος και το αίσθημα καθήκοντος του Μπάιντεν
Ιωάννου: Η επανένωση της χώρας μας είναι μονόδρομος
VPSM για προβλήτα του FSRU: Η ανακοίνωση CMC δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω AI
Δέκα άνδρες που είχαν καταδικαστεί για τρομοκρατία εκτελέστηκαν δι' απαγχονισμού στο Ιράκ