Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Αύριο Σάββατο, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των πλαστικών αναδιπλούμενων πασσάλων στις ζωγραφιστές νησίδες των εξόδων/εισόδων του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, από την έξοδο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, την περίοδο 22 Ιουνίου μέχρι 13 Ιουλίου 2023, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 8:30 - 15:00,θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Ριζοελιάς, από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού μέχρι και τον κόμβο Αθηένου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας, σε απόσταση περίπου 1,5χλμ. περίπου κάθε φορά και στις δύο κατευθύνσεις.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό,  από την έξοδο Γεροσκήπου – Κονιά μέχρι την έξοδο Αγίας Βαρβάρας θα είναι κλειστός και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας λόγω ελέγχου επιπεδότητας και βελτιωτικών εργασιών του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Κινύρα και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γεροσκήπου, στη συνέχεια στον παλαιό δρόμο Πάφο - Λεμεσού και έπειτα στο δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Παναγιάς.

Δειτε Επισης

Σταθερή αύξηση στη ζήτηση του χαλουμιού από τις αγορές του εξωτερικού-Πάνω από 110 εκ. οι εξαγωγές
Ανοίγει το διάλογο για την ειδική εκπαίδευση ο ΠτΔ-Ζήτησε απόψεις από εμπλεκόμενους φορείς
Υπ. Παιδείας: Κοινή προσπάθεια ο αγώνας κατά του καρκίνου
ΟΣΑΚ για Δέσποινα Ρούσου-«Εχθρική η προτροπή για παραπομπή της σε ιατροσυμβούλιο»
Το «παιδί θαύμα» της Αραδίππου-Οι επιρροές από την παράδοση και τα βήματα προς την κλασική μουσική
Υπ. Γεωργίας: Η βιολογική παραγωγή στην Κύπρο έχει κάνει αλματώδη πρόοδο
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Ξενοφών Καλλής
Υπ. Εργασίας: Διαχρονικό κενό στη στήριξη για θεραπεία στο εξωτερικό
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη
Η πρώτη οδοκαθαρίστρια του Δήμου Λάρνακας-«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»