ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστική επίθεση καρχαρία σε 23χρονο-«Αυτή η κρεατομηχανή κατασπάραξε τον γιο μου σε 20''»

Ο πατέρας του 23χρονου τουρίστα που κατασπάραξε ο καρχαρίας, μπροστά στα μάτια του, στην Αίγυπτο, περιγράφει την θηριωδία.

Ο Γιούρι Ποπόφ μιλάει για το πώς αναγκάστηκε να παρακολουθεί αβοήθητος την ώρα που ο καρχαρίας-τίγρης κατασπάραζε μέχρι θανάτου τον γιο του, ενώ εκείνος ούρλιαζε «Μπαμπά, σώσε με!».

Ο απελπισμένος πατέρας από τη Ρωσία διηγήθηκε τη φρίκη όταν είδε τον γιο του να γίνεται κρέας στα δόντια του καρχαρία.

Οι παραθεριστές βγήκαν από το νερό καθώς οι τρομοκρατημένοι θεατές φώναζαν στον 23χρονο Βλάντιμιρ να κολυμπήσει μακριά από τον καρχαρία πριν τον κατασπαράξει μέχρι θανάτου.

Ο καρχαρίας πιάστηκε

Στη συνέχεια ο καρχαρίας τίγρης πιάστηκε και σύρθηκε στη στεριά με βάρκα πριν θανατωθεί, μεταδίδει το τελευταίο ρεπορτάζ της Daily Mail. Βίντεο δείχνει τον καρχαρία-τίγρη να πιάνεται και να σύρεται στην ακτή από ένα σκάφος μετά την επίθεση, και φαινόταν να είναι ζωντανός πριν τον χτυπήσουν με ρόπαλο μέχρι θανάτου. Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο καρχαρίας παραδόθηκε για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί αν το ζώο σχετίζεται με κάποιο που "προκάλεσε αρκετά προηγούμενα ατυχήματα».

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε», δήλωσε ο πατέρας. «O γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα».

Ο συντετριμμένος πατέρας δήλωσε ότι δεν υπήρχαν μέλη της οικογένειάς του κοντά στο γιο του για να τον βοηθήσουν στο νερό, αν και οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι η φίλη του 23χρονου είχε καταφέρει να διαφύγει από την επίθεση.

Συντετριμμένος ο πατέρας του 23χρονου

«Τι είδους βοήθεια μπορείς να δώσεις; Αυτή η "κρεατομηχανή" επιτέθηκε για 20 δευτερόλεπτα και απλά σύρθηκε κάτω από το νερό», είπε συγκλονισμένος. «Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως επιτίθενται σε άγριες παραλίες. Είναι απλά κάποιο είδος κακής μοίρας», πρόσθεσε.

Ο Βλαντιμίρ βρισκόταν με τον πατέρα του στην Αίγυπτο τους τελευταίος μήνες πριν από τη φρικτή επίθεση. Ο Ποπόφ δήλωσε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Το βίντεο που τραβήχτηκε νωρίτερα από τρομοκρατημένους θεατές δείχνει τον Βλαντιμίρ να φωνάζει απελπισμένα «Μπαμπά, μπαμπά» καθώς το αρπακτικό τον κύκλωνε μέσα στο νερό πριν εξαπολύσει την επίθεση.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Διάλειμμα στα αυτοκίνητά τους έκαναν οι εργάτες που σκοτώθηκαν στη γέφυρα της Βαλτιμόρης
Αξιωματούχος τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας: Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 9 Μαϊου
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου