Υπό επταήμερη κράτηση ο 38χρονος για την απόπειρα φόνου στον Πρωταρά

Διάταγμα επταήμερης κράτησης εξασφαλίστηκε εναντίον του 38χρονου για την απόπειρα φόνου εναντίον του 41χρονου, που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Πρωταρά, που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του.

Η διαδικασία διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρατείται για νοσηλεία αφού είχε τραυματιστεί στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β, δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Υπενθυμίζεται πως η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αφότου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά, αφού οι δύο τους φαίνεται προηγουμένως να πιάστηκαν στα χέρια λόγω προσωπικών διαφορών.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν 41χρονο, κάτοικο Παραλιμνίου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ λίγη ώρα αργότερα λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας ο οποίος κρατούσε μαχαίρι βρισκόταν στο χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Επρόκειτο για τον 38χρονο ο οποίος προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να ακινητοποιηθεί.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 41χρονος διασωληνώθηκε, εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ