Επιμένει ο ΔΗΣΥ-«Όχι στην αποπαγοποίηση χιλιάδων θέσεων στο δημόσιο, θυμίζει άλλες εποχές»

Επιμένει ο Δημοκρατικός Συναγερμός και εκφράζει ξανά τη διαφωνία του για την αποπαγοποίηση νέων προσλήψεων στο δημόσιο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, «επιθυμούμε να επαναλάβουμε ότι διαφωνούμε με την αποπαγοποίηση ενός τεράστιου αριθμού νέων προσλήψεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα που θυμίζει παλιές εποχές όπου οι προσλήψεις γίνονταν αλόγιστα κατά χιλιάδες».

Σημειώνει δε πως «μας προκάλεσε έκπληξη που αυτό ήταν μία από τις πρώτες πολιτικές πράξεις της παρούσας κυβέρνησης. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν ανάγκες και δηλώνουμε υπεύθυνα πως είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αποπαγοποίηση ενός μικρότερου αριθμού μέσα από μια αυστηρότερη αξιολόγηση».

«Αρχικά είχαμε την αίσθηση ότι η κυβέρνηση θα έπραττε αυτό ακριβώς. Δυστυχώς, η υπαναχώρηση και η άτεγκτη στάση της κυβέρνησης δεν μας επιτρέπει να συμφωνήσουμε. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πακέτο θέσεων είναι με διαφορά το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας. Το μόνιμο δημοσιονομικό κόστος θα κληθούν να αναλάβουν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να συγκατανεύσουμε», καταλήγουν.

Δειτε Επισης

Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»