Συνελήφθη 38χρονος για απόπειρα φόνου, κρίσιμες ώρες για τον 41χρονο

Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 12:00, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, εξασφαλίστηκε από την Αστυνομία.

Τα δύο πρόσωπα είναι γνωστά στις Αρχές, ενώ η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο πως οι δύο τραυματισμοί συνδέονται.

Όσον αφορά τον 41χρονο Ελληνοκύπριο, αυτός φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Επίσης, ο 38χρονος δράστης, φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Νωρίτερα, έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

352245888_1401820164002568_1287417730611590606.width-800

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Παράλληλα, ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, γύρω στις 7.30 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά.

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου, μέλη της Δύναμης έσπευσαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν 41χρονο, κάτοικο Παραλιμνίου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 41χρονος διασωληνώθηκε, εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

88.width-800

Παράλληλα, ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι, γύρω στις 8.15 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας ο οποίος κρατούσε μαχαίρι βρισκόταν στο χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να ακινητοποιηθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου, στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν 38χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και φέρει κάταγμα ποδιού.

Τα αίτια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου, μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»