Γνωστός ως «Ράμπο» ο ένας από τους δύο νεκρούς που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό

Ο «Ράμπο» ή «ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός ο 40χρονος που έπεσε νεκρός από τη μαφιόζικη ενέδρα το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, προκύπτει ότι είχε πλούσιο ποινικό ιστορικό, καθώς βρισκόταν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το 2009 είχε συλληφθεί για την υπόθεση Μιχάλη Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου σε άγρια συμπλοκή οπαδών τον Μάρτιο του 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, ήταν γνώριμος και στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, λόγω των επαφών που φερόταν να έχει με κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζαν καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό. Είχε εμπλακεί μάλιστα και σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ. για 250.000 ευρώ.

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε, εχθές, στον Κορυδαλλό, με δύο άτομα να πέφτουν νεκροί από πυρά, στην οδό Σοφίας Βέμπο. Μάρτυρες αναφέρουν ότι από ένα μαύρο τζιπ οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στο σταθμευμένο όχημα όπου βρίσκονταν οι δύο άνδρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες εκτέλεσαν τον 40χρονο μόλις είχε σταθμεύσει τη Mercedes του. Ένα άτομο γάζωσε το πολυτελές όχημα με καλάσνικοφ και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν από απόσταση αναπνοής.

Ο δεύτερος νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του Κορυδαλλού ήταν ο κουνιάδος του 40χρονου. Εκείνος φαίνεται ότι προσπάθησε να γλιτώσει, καθώς η σορός του εντοπίστηκε μέσα σε γκαράζ.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο οδόστρωμα δίπλα από Smart το οποίο επίσης είχε χτυπηθεί από σφαίρες, και έτσι έφτασαν και σε εκείνον.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με το τζιπ και, αφού του έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά, εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
Στρατηγικές προστασίας των παιδιών στην ΕΕ προτείνει στα κράτη μέλη η Κομισιόν
Μπορέλ: Το Ισραήλ να διασφαλίσει προστασία εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα