Αποκαλύψεις για την ηλικιωμένη που ήπιε χλωρίνη και πέθανε-Σκιές Δημητρίου για τις έρευνες

Σε αποκαλύψεις, σχετικά με το περιστατικό θανάτου ηλικιωμένης μετά από κατανάλωση χλωρίνης, ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προέβη ο δικηγόρος Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε πως είναι πιθανό να της χορηγήθηκε από άλλη ασθενή, που περιφερόταν στους διαδρόμους του θαλάμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση και επικαλούμενος κατάθεση, υπέδειξε πως στο κρεβάτι της ηλικιωμένης εντοπίστηκε πλαστικό μπουκάλι, που πιθανό να περιείχε χλωρίνη.

«Σύμφωνα με την υπεύθυνη θαλάμου, πιθανό να της χορηγήθηκε από άλλη ασθενή, η οποία κατά το δεδομένο χρόνο περιφερόταν εντός του θαλάμου. Αυτό που έγινε είναι ότι μία γιαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, βρισκόταν στο θάλαμο μαζί με κάποιους άλλους. Απεβίωσε επειδή ήπιε χλωρίνη, στην καλύτερη των περιπτώσεων αν δεν το ήπιε μόνη της η γιαγιά, κάποιος το άφησε στο κομοδίνο. Λέει η Αστυνομία κάποια ενδεχομένως να περιφέρεται στους διαδρόμους και να πότιζε τον κόσμο χλωρίνη».

Ο κ. Δημητρίου ξεκαθάρισε πως από τύχη δεν πέθανε άλλος ασθενής, ενώ όσον αφορά στις έρευνες της Αστυνομίας, σημείωσε πως επικοινώνησε μαζί του ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας και ζήτησε λεπτομέρειες. «Αλλά πήραμε επιστολή, τώρα πριν λίγες ημέρες ότι είναι αδύνατη η απόδοση ευθυνών σε οποιοδήποτε άνθρωπο και να ενημερωθεί το αρμόδιο Υπουργείο».

Ο δικηγόρος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, με τις ενέργειες των Αρχών, υπογραμμίζοντας πως τα αυτονόητα έγιναν δυσνόητα και υπάρχουν άρθρα του ποινικού κώδικα που έπρεπε να ακολουθήσουν, στην πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης.

«Ο υπεύθυνος βάρδιας τι έκανε και υπήρχαν μπουκαλάκια με χλωρίνη στο κομοδίνο του κόσμου ή κάποια περιφερόταν και πότιζε χλωρίνη στον κόσμο; Τι έκανε ο υπεύθυνος γιατρός; Τι έκανε η υπεύθυνη της καθαριότητας; Αν γίνονταν ανακρίσεις, κάπου θα είχαμε καταλήξει. Ο Διευθυντής του νοσοκομείου έχει και αυτός ευθύνη. Αν ήταν σε κάποιο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, θα το άφηναν έτσι; Αν πεθάνουμε συνεπεία αμέλειας ή δεν νοιαστεί κανένας, θα μείνουν όλοι στο απυρόβλητο;».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία