Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς-Τους γάζωσαν μέσα από τζιπ

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη με θύματα δύο άντρες στον Κορυδαλλό. Το σκηνικό παραπέμπει σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο είχε βαρύ παρελθόν. Υπήρξε πολύ γνωστός οπαδός μεγάλης ομάδας, ενώ είχε συλληφθεί το 2013 ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου σε άγρια συμπλοκή οπαδών τον Μάρτιο του 2007, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στη συνέχεια, φέρεται να είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας. Φέρεται μάλιστα να ήταν «δεξί χέρι» ηγετικού στελέχους της Greek Mafia και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο το Τμήμα Εκβιαστών όσο και το Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο δεύτερος άνδρας, ήταν γαμπρός του πρώτου, τραυματισμένος βαριά, επιχείρησε να διαφύγει σε διπλανή πολυκατοικία, ωστόσο βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο των θυμάτων βρέθηκε γαζωμένο από τις σφαίρες των δολοφόνων, ενώ σφαίρες βρέθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Πώς η ΕΛΑΣ βρήκε τους νεκρούς

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

Οι δράστες διέφυγαν με το τζιπ, στο οποίο και έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά και εξαφανίστηκαν.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας