Νέες φωνές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση-Στην Αστυνομία αναρτήσεις με παραπληροφόρηση

Σε ενέργειες, που εστιάζονται σε δύο κατευθύνσεις προβαίνει το Συμβούλιο «Φωνή», σε σχέση με τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και αλλού, σχετικά με την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος του Συμβουλίου Αναστασία Παπαδοπούλου, η πρώτη κατεύθυνση αφορά τη συλλογή του υλικού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η παράδοσή του στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας και η δεύτερη κατεύθυνση είναι η πραγματοποίηση κοινής δημοσιογραφικής διάσκεψης με την Υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν με την Υπουργό Παιδείας τη δημοσιογραφική διάσκεψη, στην οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό που θα διδάσκεται στα σχολεία, ώστε να διασκεδαστούν οι ανησυχίες των γονιών. Επίσης, πρόσθεσε, θα κληθούν και οι οργανωμένοι γονείς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη απόφαση με την οποία στηρίζουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να βγουν μπροστά και να μιλήσουν στα μέλη τους.

Όσον αφορά το υλικό που διακινείται, η κ. Παπαδοπούλου είπε στο ΚΥΠΕ πως το θέμα συζητήθηκε χθες στη συνεδρία του Συμβουλίου Φωνή, στο οποίο μέλος του είναι και η Αστυνομία. Σημείωσε πως η Αστυνομία κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου να μαζέψουν ό,τι υλικό βρίσκουν στο διαδίκτυο, και το οποίο αποτελεί παραπληροφόρηση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να το παραδώσουν στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εξετάσουν κατά πόσον θα πρέπει αυτό να κατεβεί.

Δειτε Επισης

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 10χρονου Λούκα που διαγνώσθηκε με καρκίνο για τρίτη φορά-«Μπαμπά πάμε και θα έρθουμε»
Υπ. Γεωργίας: Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε νέα πνοή στον αγροτικό τομέα
Ε/κ και Τ/κ συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης
Οδηγίες Κανάρη σε ΟΑΥ για παράδοση μελέτης βασικών υπηρεσιών ΓεΣΥ σε ακριτικές περιοχές
Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρνακας λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Η ιστορία του 25χρονου ποδηλάτη που διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει τον γύρο της Κύπρου για το Ογκολογικό
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι και την Τρίτη
ΒΙΝΤΕΟ: Αγανακτισμένοι οι πολίτες με τις συνεχείς αυξήσεις, ζητούν μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση
Έτσι θα είναι οι φοιτητικές εστίες του ΤΕΠΑΚ-Υπογράφτηκε η σύμβαση (pics)
Δυνατή η τροποποίηση Δήλωσης ΦΠΑ από τις 17 Σεπτεμβρίου