Νέες φωνές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση-Στην Αστυνομία αναρτήσεις με παραπληροφόρηση

Σε ενέργειες, που εστιάζονται σε δύο κατευθύνσεις προβαίνει το Συμβούλιο «Φωνή», σε σχέση με τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και αλλού, σχετικά με την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος του Συμβουλίου Αναστασία Παπαδοπούλου, η πρώτη κατεύθυνση αφορά τη συλλογή του υλικού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η παράδοσή του στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας και η δεύτερη κατεύθυνση είναι η πραγματοποίηση κοινής δημοσιογραφικής διάσκεψης με την Υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν με την Υπουργό Παιδείας τη δημοσιογραφική διάσκεψη, στην οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό που θα διδάσκεται στα σχολεία, ώστε να διασκεδαστούν οι ανησυχίες των γονιών. Επίσης, πρόσθεσε, θα κληθούν και οι οργανωμένοι γονείς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη απόφαση με την οποία στηρίζουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να βγουν μπροστά και να μιλήσουν στα μέλη τους.

Όσον αφορά το υλικό που διακινείται, η κ. Παπαδοπούλου είπε στο ΚΥΠΕ πως το θέμα συζητήθηκε χθες στη συνεδρία του Συμβουλίου Φωνή, στο οποίο μέλος του είναι και η Αστυνομία. Σημείωσε πως η Αστυνομία κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου να μαζέψουν ό,τι υλικό βρίσκουν στο διαδίκτυο, και το οποίο αποτελεί παραπληροφόρηση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να το παραδώσουν στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εξετάσουν κατά πόσον θα πρέπει αυτό να κατεβεί.

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών