Νέες φωνές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση-Στην Αστυνομία αναρτήσεις με παραπληροφόρηση

Σε ενέργειες, που εστιάζονται σε δύο κατευθύνσεις προβαίνει το Συμβούλιο «Φωνή», σε σχέση με τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και αλλού, σχετικά με την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος του Συμβουλίου Αναστασία Παπαδοπούλου, η πρώτη κατεύθυνση αφορά τη συλλογή του υλικού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η παράδοσή του στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας και η δεύτερη κατεύθυνση είναι η πραγματοποίηση κοινής δημοσιογραφικής διάσκεψης με την Υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν με την Υπουργό Παιδείας τη δημοσιογραφική διάσκεψη, στην οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό που θα διδάσκεται στα σχολεία, ώστε να διασκεδαστούν οι ανησυχίες των γονιών. Επίσης, πρόσθεσε, θα κληθούν και οι οργανωμένοι γονείς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη απόφαση με την οποία στηρίζουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να βγουν μπροστά και να μιλήσουν στα μέλη τους.

Όσον αφορά το υλικό που διακινείται, η κ. Παπαδοπούλου είπε στο ΚΥΠΕ πως το θέμα συζητήθηκε χθες στη συνεδρία του Συμβουλίου Φωνή, στο οποίο μέλος του είναι και η Αστυνομία. Σημείωσε πως η Αστυνομία κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου να μαζέψουν ό,τι υλικό βρίσκουν στο διαδίκτυο, και το οποίο αποτελεί παραπληροφόρηση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να το παραδώσουν στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εξετάσουν κατά πόσον θα πρέπει αυτό να κατεβεί.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Βίντεο της Χαμάς δείχνει δυο ομήρους να παρακολουθούν την απελευθέρωση άλλων ομήρων
Σημαντικότερη η συμφωνία για το Βυθοτεμάχιο 6, υπό προϋποθέσεις παραγωγή σε 2,5 χρόνια-Τα επόμενα βήματα
Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων, επιλέγουν Social Media-Διαφορετικές προτεραιότητες
Συνεχίζεται η επέλαση της Coral-Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση, στους -10 η θερμοκρασία το βράδυ
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε