Αναμένεται σύντομα η κάθοδος Ερντογάν στα κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα θα μεταβεί σύντομα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Έρντογαν, όπως δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του Kıbrıs TV ο γγ του «κυβερνώντος» Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ογουζχάν Χασίπογλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Κίπρις γράφει σήμερα ότι σχολιάζοντας το νέο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία, ο κ. Χασίπογλου είπε ότι αν υπάρχει μια ισχυρή Τουρκία, υπάρχει και μια ισχυρή «τδβκ».

«Εμείς ουδέποτε είδαμε ως υλική και οικονομική την σχέση μεταξύ μας. Ανάμεσά μας υπάρχει πάντα το αδελφικό δίκαιο και ισχυρή συνεργασία. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Θα υπάρξουν βήματα που πρέπει να γίνουν από οικονομικής άποψης. Προέκυψε ένα πολύ ισχυρό υπουργικό συμβούλιο», είπε.

Αναφέροντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα επισκεφθεί σύντομα την κατεχόμενη Κύπρο, ο Ογουζχάν Χασίπογλου αναφέρθηκε στη σημασία έργων που θα υλοποιηθούν με συνεργασία των «δύο χωρών». «Το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης είναι ένα σημαντικό έργο και θέλουμε να το υλοποιήσουμε κατά την περίοδο της διακυβέρνησής μας μέχρι το 2027. Και αυτό θα γίνει με αρμονική διακυβέρνηση και σταθερές πολιτικές», είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επαφές του ειδικού αντιπροσώπου του Τατάρ με αξιωματούχους στη Νέα Υόρκη
Δημόσια δαπάνη η κηδεία του Ξενοφώντα Καλλή με απόφαση Προέδρου-«Αφιέρωσε τη ζωή του για τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων»
Σ. Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ ποτέ δεν θα αποδεχθεί τη λύση δύο κρατών
Επαφές Ερτουγρούλογλου με αξιωματούχους του ΟΗΕ και ΥΠΕΞ Πακιστάν στη Νέα Υόρκη
Π. Κανάρη: Συνεχίζουν οι εντατικές προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού
Διμερή και διεθνή θέματα στη συνάντηση του Κόμπου με τον Ινδό ομόλογο του
ΥΠΑΜ: Στόχος μας η άρση της κατοχής και η απελευθέρωση της πατρίδας μας
Διπλό «όχι» Τατάρ σε Γκουτέρες για κοινή συνάντηση με ΠτΔ και διορισμό απεσταλμένου-Θετική η Άγκυρα
Ποντάρει σε δύο + μία δημαρχίες η ΕΔΕΚ-Σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής η συζήτηση
Κρίση ηγεσίας και πολιτικής-Οι συσχετισμοί διαχείρισης της ήττας σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ