Διακοπή και μειωμένη παροχή νερού σε Δήμους Αραδίππου και Λιβαδιών

Διακοπή και μειωμένη παροχή νερού θα υπάρξει αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου, στους  Δήμους Αραδίππου και Λιβαδιών, λόγω διεξαγωγής έργων του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «από τις πέντε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Ιουνίου και για 24 συνεχείς ώρες θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Λιβαδιών".

Αναφέρεται ότι «σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Αραδίππου θα διακοπεί η παροχή νερού, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον αγωγό μεταφοράς νερού του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων».

Οι καταναλωτές προτρέπονται «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού».

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: H δημιουργία συμπλεγμάτων θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις κοινότητες, είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης θέσεων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο
Τελεσίγραφο 50 ημερών Τραμπ στον Πούτιν-«Δευτερεύοντες δασμοί 100% αν δεν υπάρξει συμφωνία με Ουκρανία»
Θλίψη Δήμου Λεμεσού για τον θάνατο του μαέστρου Μαρίνου Μιτέλλα
Μέχρι 18 Ιουλίου οι αιτήσεις για εκπαιδευτικούς ορισμένου χρόνου στα μουσικά σχολεία
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Διευκρινίσεις από το Τμήμα Δασών-«Απαγορεύεται η κατασκήνωση στα κρατικά δάση»
​​​​​​​Για απαγορευμένες γεννήτριες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Αφυπηρετεί μετά από τριάντα χρόνια στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο Δρ Αβραάμ Ηλία