Πέθανε 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη-Καταγγελία από την οικογένεια

Μια 19χρονη κοπέλα από τη Νέα Μάκρη έχασε τη ζωή της, ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι συγγενείς της καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο που κάλεσαν καθυστέρησε.

Η άτυχη 19χρονη ενημέρωσε, την Τετάρτη, τον σύζυγό της για αδιαθεσία και εκείνος κάλεσε το ΕΚΑΒ, καθώς δεν διέθεταν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη κλήση που δέχθηκε το ΕΚΑΒ ήταν στις 11:00. Όμως, το περιστατικό δεν θεωρήθηκε υψηλής προτεραιότητας.

Ακολούθησε δεύτερη κλήση, μιάμιση ώρα αργότερα, κατά την οποία υπήρξε ενημέρωση ότι η κοπέλα γεννάει. Τότε ξεκίνησε κινητή μονάδα από την Αρτέμιδα με γιατρό, η οποία έφθασε 20 λεπτά αργότερα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη έγκυος είχε ήδη καταλήξει.

Από το ΕΚΑΒ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας και για το πώς διαχειρίστηκε το ΕΚΑΒ το περιστατικό αυτό.

Πηγή: EΡΤ

Δειτε Επισης

Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι