Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς για τις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε οπαδούς άλλων ομάδων

Στη σύλληψη τριών νεαρών προσώπων προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία, σε σχέση με περιστατικό που συνέβη στην Αγία Φύλα την περασμένη εβδομάδα, όταν κουκουλοφόροι επιτίθονταν σε οπαδούς άλλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά από εξετάσεις, μαρτυρίες και έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκαν στοιχεία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 21, 20 και 16 ετών. Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρίνονται.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης αριθμός ατόμων, φορώντας κουκούλες, σταματούσε πολίτες πεζούς ή με οχήματα στη Λεμεσό και τους ρωτούσε τι ομάδα υποστηρίζουν. Ακολούθως, εάν η ομάδα δεν ήταν ίδια με τη δική τους τότε τους επιτίθονταν, ενώ σε μάλιστα σε κάποια στιγμή ξυλοφόρτωσαν τρία πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η Αστυνομία την επομένη του περιστατικού, γύρω στα 20 με 30 πρόσωπα που έφεραν κουκούλες, βρέθηκαν σε χώρο συγκέντρωσης νεαρών στην περιοχή του γυμνασίου Αγίας Φύλας, από τους οποίους ζήτησαν να μάθουν ποιά ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν. Όσοι απάντησαν διαφορετική ομάδα από την δική τους, οι κουκουλοφόροι φέρεται να τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα δυο νεαρά πρόσωπα να επισκεφθούν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, φέροντας θλαστικά τραύματα. Σύμφωνα με μαρτυρία, κάποιοι εκ των δραστών έφεραν μαζί τους ρόπαλα, πρόσθεσε υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.

Παρόμοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά έξω από καφέ της τουριστικής περιοχής του ποταμού Γερμασόγειας, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, νεαρά πρόσωπα φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από τους κουκουλοφόρους, που τους ρωτούσαν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε.

Σημειώνεται ότι αυτές ήταν οι πρώτες συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση, ενώ η Αστυνομία αναζητεί κι άλλα άτομα.

Δειτε Επισης

Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας