Τούρκος επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο οδόφραγμα της Λήδρας

Επίθεση δέχθηκαν τρεις αστυνομικοί από Τούρκο, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από το οδόφραγμα της οδού Λήδρας επιδεικνύοντας τουρκική ταυτότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αυτή δεν έγινε αποδεκτή και του αρνήθηκαν τη διέλευση, ο Τούρκος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στους επί καθήκοντι αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι νωρίτερα το απόγευμα μετέβη στο Οδόφραγμα Λήδρας, στη Λευκωσία, για να εισέλθει από τις κατεχόμενες περιοχές στις ελεύθερες περιοχές, άνδρας υπήκοος τρίτης χώρας.

«Από τον έλεγχο που έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στο Οδόφραγμα, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει εισέλθει στη Δημοκρατία από νόμιμο λιμάνι. Βρίσκεται παράνομα. Δεν έχει έγγραφα για είσοδο και παραμονή στη Δημοκρατία. Δε του επιτράπηκε η διέλευση μέσω του Οδοφράγματος. Ο άνδρας συνέχιζε να παραμένει εκεί στο σημείο. Ενημερώσαμε τα Ηνωμένα Έθνη για να βοηθήσουν, να το συνοδεύσουν να απομακρυνθεί από το σημείο», πρόσθεσε.

Σε κάποια στιγμή, συνέχισε ο  εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας,  «προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου από εμάς και να περάσει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές».

Σημείωσε ότι ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ προέβαλε αντίσταση.

«Ως αποτέλεσμα φαίνεται να έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί, ένας άντρας και δύο γυναίκες αστυνομικοί που εργάζονταν στο Οδόφραγμα. Ο ύποπτος συνελήφθη, είναι υπό κράτηση. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό για τη συνέχεια των αστυνομικών εξετάσεων και διερευνούμε», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Εντατικοποιημένες συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία στη Γάζα-Στο Κάιρο και η CIA
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία