Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για την ρατσιστική επίθεση στο ντελιβερά-Στις επτά οι συλλήψεις

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο, όσον αφορά στη ρατσιστική επίθεση και ξυλοδαρμό διανομέα φαγητού, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη ένα ακόμη πρόσωπο, ηλικίας 28 ετών, για την άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό με ρόπαλα, εναντίον του διανομέα φαγητού, την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό.

Αυτή είναι η έβδομη σύλληψη για την υπόθεση, αφού την περασμένη Κυριακή είχε συλληφθεί ένας 22χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ τη Δευτέρα, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε πέντε ανήλικους, ηλικίας 15 και 16 ετών. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών είχαν σπεύσει στην Αστυνομία μόνοι τους και παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η Αστυνομία, αφού τους κατηγόρησε γραπτώς, τους άφησε ελεύθερους, ενώ ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται πως ο διανομέας φαγητού, ηλικίας 20 ετών και τα φιλικά του πρόσωπα φέρεται να δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων, στη Λεμεσό, όταν ο διανομέας επιχείρησε να παραλάβει μοτοσικλέτα που του απέσπασαν νωρίτερα τέσσερις άγνωστοι που τον λήστεψαν. Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 34χρονος και 38χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ενώ μετέβαινε, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου για να παραδώσει παραγγελία αξίας 64 ευρώ, τον πλησίασαν τέσσερα άγνωστα πρόσωπα και αφού πρόταξαν εναντίον του μαχαίρι, του έκλεψαν τόσο την παραγγελία και 120 ευρώ που είχε στην κατοχή του, όσο και τη μοτοσικλέτα του.

Ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός και όπως, ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές, λίγο αργότερα πληροφορήθηκε ότι η μοτοσικλέτα του βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο. Μαζί με δυο φιλικά του πρόσωπα μετέβη στην περιοχή για να παραλάβουν τη μοτοσικλέτα, και τότε φέρονται να έκαναν την εμφάνιση τους περί τα 15 πρόσωπα, με απειλητικές διαθέσεις.

Οι τρεις άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο οι άγνωστοι τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους ανακόψουν σε κοντινή απόσταση, όπου τους κτύπησαν με τη χρήση ροπάλων και άλλων επιθετικών οργάνων. Ο παραπονούμενος φέρεται να κατάφερε να ξεφύγει από τους άγνωστους, να παραλάβει τη μοτοσικλέτα του και να μεταβεί στην Αστυνομία, για να καταγγείλει το περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην περιοχή για εξετάσεις, όπου εντόπισαν 43χρονο, που τους ανέφερε ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους, όταν μετέβη στη σκηνή ύστερα από ενημέρωση από φιλικά του πρόσωπα ότι δέχθηκαν επίθεση.

Τα δυο φιλικά πρόσωπα του διανομέα, 34 και 38 χρόνων, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και κρατήθηκαν για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Όπως διαπιστώθηκε ο 34χρονος φέρει, μεταξύ άλλων τραυμάτων, κατάγματα προσωπικού κρανίου και κάταγμα δεξιού χεριού, ενώ ο 38χρονος φέρει κάταγμα επιγονατίδας, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα