Ελεύθερος ο σάτυρος ιερέας-«Ζω με το άγχος» δηλώνει η μητέρα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο σάτυρος ιερέας, ο οποίος είχε στείλει δύο, όπως αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου, βίντεο στο παιδί.

Τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του ανήλικου στους δημοσιογράφους προκαλούν σοκ. «Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος. Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή δέκα μέρες, ελπίζω να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

«Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη», λέει η μητέρα του 12χρονου.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του παιδιού απάντησε ο ίδιος στον ιερέα: «Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει, συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη, κάτι. Δεν συνεχίζεις».

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Θα σώσεις και άλλα παιδιά στο μέλλον», αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου.

Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6 όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Να ακούτε τα παιδιά σας. Σε ό,τι κι αν σας πουν να είστε δίπλα τους. Ελπίζω, αντί τα δικαστήρια να είναι η απόφασή τους τέτοια που να κόβει το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας. Εγώ το βλέπω ότι εκκολάπτεται και δεν γίνεται πλέον τίποτα και αυτά τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθύνονται», ανέφερε από πλευράς του ο πατέρας του 12χρονου.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

«Ήμασταν σαν οικογένεια» υποστηρίζει η 45χρονη για τον 74χρονο που την πυροβόλησε
Δεκατριάχρονη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος
Ξεσκονίζουν το παρελθόν του 40χρονου αστυνομικού που εξέδιδε γυναίκα-Ψάχνουν και άλλα πιθανά θύματα
Στην Κύπρο ο Κασσελάκης-Θα έχει επαφές με αρχηγούς κομμάτων
Πέθανε ο Ακριβός Τσολάκης-Είχε διερευνήσει τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της Helios
Δύο χρόνια κράτησε ο εφιάλτης της 34χρονης από τον αστυνομικό-«Με χτυπάει, θέλει να με σκοτώσει»
Συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με Ερντογάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Δυο χρόνια κράτησε ο εφιάλτης της 40χρονης στα χέρια του αστυνομικού-Πώς τον έπιασαν
Δεκατριάχρονη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου-Νόμιζαν ότι είχε τυμπανισμό
Αστυνομικός στην Ελλάδα συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση