ΒΙΝΤΕΟ: Επιτέθηκαν και χτύπησαν 25χρονη στην Αγία Νάπα-Δύο συλλήψεις

Στην σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών προχώρησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για την διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Αγία Νάπα, όταν μετά από διένεξη μεταξύ των δυο μερών, οι συλληφθέντες φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, να επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα, ύψους 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών. Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Επικοινώνησε με τη νεαρή ο Ερσίν Τατάρ

Στο μεταξύ, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, επικοινώνησε με την 25χρονη και τις μετέφερε τις ευχές του, για γρήγορη ανάρρωση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ «επικοινώνησε με την Asya Karaali, που τραυματίστηκε, μετά από επίθεση που δέχθηκε στις ελεύθερες περιοχές και της μετέφερε τις ευχές του, από το τηλέφωνο».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «τόνισε πως αυτά τα περιστατικά πλήττουν το ειρηνικό περιβάλλον στο νησί και είναι απαράδεχτα. Ο κ. Τατάρ επεσήμανε πως θα δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στη δικοινοτική επιτροπή για το έγκλημα, για να ερευνήσουν την επίθεση σε βάρος της Asya Karaali, σε όλες τις πτυχές της και θα ενημερώνεται».

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη