Επιστρέφουν οι εκδρομείς μετά τις εξορμήσεις του τριημέρου-Επί ποδός η Αστυνομία

Η τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους μέχρι τις 14:00 της Δευτέρας διεξήχθη ομαλά ανέφερε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι αυξημένη τροχαία κίνηση αναμένεται αργότερα το απόγευμα.

Η Αστυνομία απευθύνει νέα έκκληση  στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Η Αστυνομία κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού έλαβε αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν εντατικοποίηση των μηχανοκίνητων περιπολιών και αυξημένη παρουσία των μελών της Τροχαίας σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Επίσης εφάρμοσε πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες, με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, στις πόλεις, αλλά και στην ύπαιθρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος