Στην Εντατική η 30χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από το σύντροφό της-Καλούσε αιμόφυρτη βοήθεια

Σοκαρισμένοι παραμένει η τοπική κοινωνία στην Κρήτης από το νέο αιματηρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/6) στο Ηράκλειο.

Αυτή τη φορά, ο φερόμενος δράστης είναι ένας 36χρονος ο οποίος δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει πολλαπλές μαχαιριές, συνολικά 14, στην συνομήλικη σύντροφό του. Στη συνέχεια, με το ίδιο μαχαίρι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Ζητούσε αιμόφυρτη βοήθεια από τους γείτονες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr, η γυναίκα αιμόφυρτη, βγήκε έξω από το σπίτι και καλούσε σε βοήθεια τους περίοικους. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Eλληνικής Αστυνομίας.

Πλέον, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη η 36χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου. Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη. Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Ο 36χρονος σύντροφός της, που όπως προαναφέρθηκε μετά την επίθεση στην 36χρονη, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται, ελαφρύτερα τραυματισμένος, στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

7c4a2656

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

kriti-1

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες
Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή