Έξω από το Υπ. Οικονομικών οι εκπαιδευτικοί απογευματινών προγραμμάτων

Την Τριτη 6 Ιουνίου στις 10:30 ο Παγκύπριος Ανεξάρτητος Σύνδεσμος των Εκπαιδευτικών Απογευματινών Προγραμμάτων διοργανώνει διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, με αίτημα να λάβει άμεση απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικων στο θέμα που αφορά τις συμβάσεις των καθηγητών.

Βάσει ανακοίνωσης του Συνδέσμου υπάρχει αδικαιολογητη καθυστέρηση, σε καίρια ερωτήματα , όπως πόσοι εκ των καθηγητών των απογευματινών προγραμμάτων θα γίνουν μισθωτοί και αν θα διατηρήσουν όλοι οι καθηγητές των απογευματινών τη θέση εργασίας τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχει μπει ο Ιούνης, ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών δεν απάντησε. Παρατίθενται επίσης τα αιτήματα για επαναφορά σε καθεστώτος μισθωτού έστω και με λίγες ώρες εργασίας, προτεραιότητα στους σημερινούς εργαζομενους κατά τις προσλήψεις του Σεπτέμβρη, μοριοδότηση πολύχρονης προσφοράς και να μην δινονται υπερωρίες σε μόνιμους αλλά να βοηθούνται οι άνεργοι.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
ΠτΔ για διευρυμένη: «Ο Γκουτέρες έκανε μεγάλες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της τουρκικής πλευράς»
Οι πρώτες εβδομάδες μετά την τουρκική εισβολή και οι αιχμάλωτοι που δεν επέστρεψαν ποτέ
Σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα ο ΠτΔ-«Κάθε χρόνο γίνονται αυτά τα πανηγύρια της ντροπής»
Πλήθος κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα τίμησε τους πεσόντες της εισβολής στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Εισηγήθηκε ομάδα αλήθειας για αγνοούμενους στον Φιντάν ο Χριστοδουλίδης-«Η απάντηση ήταν αρνητική»