Πήγε για ποτό σε μπυραρία στην Αγία Νάπα με πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για 20χρονος, διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος.

Ο 20χρονος συνελήφθη μετά από πληροφορία, που δόθηκε στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ένα πρόσωπο προσπάθησε να αγοράσει ποτό σε μπυραρία στην Αγία Νάπα, με τη χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλος του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισε στην εν λόγω μπυραρία, τον 20χρονο. Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, χρηματικό ποσό ύψους 550 ευρώ.

Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για πλαστά χαρτονομίσματα και ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Το πρωί σήμερα, ο 20χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για πέντε ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς
Στο κελί ο 36χρονος που πιάστηκε να τεμαχίζει καγκουρό
Άλλα γραμμένα με γραφομηχανή και άλλα χειρόγραφα στο απολυτήριο του Γιαννάκη-Όσα κατέθεσε εμπειρογνώμονας
Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο