Απαντά στον ΟΚΥπΥ η μητέρα του Αντώνη-«Δεν θα αποδεχθώ τη ρητορική της ενοχοποίησης του θύματος»

Βγαίνει μπροστά και απαντά στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών, η μητέρα του εξάχρονου Αντώνη Ανδρέου, όπου το Υπουργείο Υγείας παραχώρησε εντέλει νοσηλεύτρια συνοδό για να μπορεί ο μικρός να φοιτήσει σε θερινό σχολείο.

Σε επιστολή της η Χαρά Θωμά, εκφράζει τις ευχαριστίες για την παραχώρηση της Νοσηλευτικής Λειτουργού, για τη συνοδεία του μικτού Αντώνη, κατά τη φοίτηση του στο θερινό σχολείο μεταξύ 3-21 Ιουλίου 2023.

Ωστόσο, η κ. Θωμά τονίζει πως, «επιτρέψτε μου να μην αποδεχθώ τη ρητορική της ενοχοποίησης του θύματος ως αυτή παρουσιάζεται στην επιστολή σας στην οποία αναφέρεται ότι η παραχώρηση της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας στον Αντώνη Ανδρέου δημιουργεί δυσκολίες λειτουργικότητας στη Μονάδα Εντατική Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ».

Παράλληλα, η μητέρα του μικρού Αντώνη υπέδειξε πως, «οι όποιες δυσκολίες στη λειτουργικότητα της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών δεν πρέπει και δεν θα έπρεπε να επωμίζονται στην οικογένεια μου και πρωτίστως να συνδέονται με τις ανάγκες υγείας του Αντώνη ένεκα των οποίων γίνεται η παραχώρηση της πιο πάνω νοσηλεύτριας. Η οικογένεια μου και κυρίως ο εξάχρονος υιός μου Αντώνης δεν είναι ούτε ηθικά, ούτε συνειδησιακά και ούτε θεσμικά αρμόδιος για τις εν λόγω υφιστάμενες ή δυνητικές δυσκολίες στη λειτουργικότητα της Μονάδας».

Δειτε Επισης

Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ
Βαθαίνει η κόντρα ΥΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ για το σχέδιο αξιολόγησης-«Τα απεργιακά μέτρα θυματοποιούν τα παιδιά»
Το ψευδοκράτος παραχωρεί 166 νέες «υπηκοότητες»
Διαχείριση του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου
Υποστηρίζει πως ζήτησε τρεις φορές συγγνώμη ο Τυχικός-Διαμηνύει ότι θίγει την αξιοπρέπειά του ο λίβελος πίστεως
Βατό το γραπτό των Νέων Ελληνικών, δυσκολία στις λεξιλογικές-Τα παράπονα μαθητών για την ύλη
Από νομοτεχνικό έλεγχο το νομοσχέδιο για ίδρυση Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων
Πιθανόν να κληθούν ως μάρτυρες Αρχιεπίσκοπος και Μητροπολίτες για την έφεση Τυχικού-Αποφασίζει το Πατριαρχείο